Dinas verden

Bildet i banneret er tatt ved Kvarvtjønna på Kjerringøy.
 

 Startsida
 Om meg
 Om rasen
 Bodø
 Bodømarka
 Kjerringøy
 Turer
 Trening
 Utstilling
 Galleri Dina
 Galleri natur
 Linker
Denne nettsida er om hunden Dina. Personer blir ikke eksponert på bilder uten tillatelse. Ingen navn oppgis.
 Sist oppdatert:
 14.07.10
Free Guestbook
Dinas gjestebok
Epost:
post@dinasverden.net
Vevmester: Far

 

 

 

Om nettsida

Denne nettsida om Dina og hennes landskap ble til ved en tilfeldighet, et innfall i et undervisningsopplegg. Mye av det beste i livet er slett ikke planlagt. Alle opplevelsene jeg får på en tur kan jeg ikke vite om på forhånd. Ei heller kan jeg regne med at bildene jeg tar blir gode.
 

Fra blomst til bær, fra ubevisste idéer og ubrukte bilder til nettside.


Jeg skulle lære noen å uttrykke seg i html-format. Da er det greit å bruke egne bilder. Hvis bildene er av noe du er glad i eller liker å holde på med, er det ikke vanskelig å finne frem til innhold og struktur på det du skal presentere. Å bruke bilder fra turer i mark og fjell, med og uten Dina, var da for meg naturlig.

Banneret skulle lages, og bildet brukt til det bestemte de andre fargene i layouten. Skikkelig, men ukomplisert skulle den være. Etter å ha brukt noen timer på arbeidet, mest med bilder, kjente jeg på det som ofte oppleves når man skal skape et uttrykk, her i en multimedial presentasjon, at det er artig, jeg lærer, det gir mening. Dermed var nettsida om Dina en realitet, både mer og mindre hund enn andre hundesider, nå også publisert.
 

Hva slags hensikt skal denne nettsida så ha?

Først og fremst er den til glede for oss selv, vi får mer ut av bildene og dermed opplevelsene våre. I stedet for at bildene bare blir borte i havet av filer på pc-en, trer de nå frem i en sammenheng. Jeg ser at det er lenge siden jeg var på Steigtind og at jeg mangler bilder fra Mjønesfjellet. Det betyr at nye turer planlegges. Hvordan skal jeg fotografisk dokumentere Bodømarka på best mulige måter? Flere utfordringer.

Bilder fra turer forteller at vi får den balsam våre liv må ha. Blant familie, venner og hundevenner er det sikkert noen som synes om å se hva det innebærer, ikke altfor sjelden bare høre fra oss. Noen av disse har vi vært sammen med på tur, andre håper vi å få med oss.

Det kan også tenkes at noen vi ikke kjenner som har interesse for hund, tur eller natur finner noe de kan bifalle.

Hvis noen skulle ønske å gi tilbakemelding på noe, eller bare ta kontakt, kan det enten gjøres i gjesteboka eller med epost. På den første måten kan du velge selv om du vil være anonym, med epost er vel meningen det motsatte.

 

invisible hit counter