Dinas verden

Bildet i banneret er tatt
ved Bestemorenga.
 

 Startsida
 Om rasen
 Bodø
 Bodømarka
 Kjerringøy
 Turer
 Trening
 Utstilling
 Galleri Dina
 Galleri natur
 Linker
 Sist oppdatert:
 04.06.11
Free Guestbook
Dinas gjestebok
Epost:
post@dinasverden.net
Vevmester: Far

 

 

 

Om meg

Jeg heter Dina Helena og er som du ser svart og schnauzer. Den 29. oktober 2005 ble jeg født sammen med fire søsken. Det skjedde i et hus på Lillehammer. Mamma Troya fikk hjelp av sin matmor og -far til å passe oss de første åtte ukene.

Mor kom på besøk da jeg var fem uker. Hun likte meg nok, for den 30. desember kom hun tilbake og hentet meg. Vi reiste med tog og fly til Bodø. Siden har jeg hatt det fint sammen med mor og far her.

Av mine søsken fikk bare Boris eiere på Lillehammer. Buster og Dina (den andre) for til Trondheim, mens også Frida kom til Bodø.

Med mor går jeg mange turer, med far lange. Maskinisten, Elveparken,  Tjønndalen, Bodøsjøen, Asylsetra, Vågøyvatnet, Kretjønna, Keiser-varden, Svartvatnet, Ramnfloget og Jakelikollen er innenfor den korte radiusen.

På de lengre turene går vi gjerne Dyrlia og opp på Løpsfjellet eller Hjorthammar-løypa til Bestemorenga. Vi er ofte innom eller rundt Keiservarden og Junkerfjellet. På stranda ved sørenden av Vågøyvannet liker jeg meg godt. Svømme gjør jeg bare når jeg må. Det er skummelt.

Hvis vi går til Keiservarden, vil jeg gjerne være en stund ved odden på nordsida av Kretjønna. Der sitter jeg og ser utover vannet. På motsatt side ser jeg andre hunder og folk på tur opp eller ned.

Jeg liker godt å bli fotografert når vi er ute. Da sitter jeg helt i ro slik at bildet skal bli bra. Etterpå får jeg en godbit.

Folkene mine sier at jeg er ei sær og meget bestemt dame. Jeg er nå bare meg selv og i hvert fall snill. Egentlig er jeg nokså smart. Jeg gjør som de vil når jeg vil og er tjent med det. Heldigvis vil vil noe av det samme nokså ofte.

Her ser du et bilde av pappa. Han heter Zhivago Anjins Grand Calvera, men kalles til daglig bare Chivas.

Han bor ca. fem km utenfor Sala i Västmanland i Sverige, men han kommer opprinnelig fra Tsjekkia.

Mamma heter egentlig Fiorellas Hitra, men lyder navnet Troya.

 

invisible hit counter
 

Pappas kennel
Hege & Dittes verden